sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Viimeistä viedään - SLY20 lokakuu

Meillä on sairasteltu urakalla eikä loppua ole näkyvissä... Lokakuun SLY-paketti olikin loistavaa piristystä arkeen :) Postista nouto vain viivästyi, meillä postia on puolen vuoden aikana syystä tai toisesta hukkunut useasti ennen kuin ovat päässeet postilaatikkoon saakka ja pakettikortti osui niiden epäonnisten kirjeiden joukkoon, jotka eivät koskaan meitä tavoittaneet. Emolta sain kuitenkin viimein lähetystunnuksen ja paketinkin noudettua perjantaina.

Paketti oli jälleen todella ihana, punainen lanka mansikka oli vahvasti edustettuna :) Neljän reseptin (nuhanenän kaakaota ehdinkin jo kokeilemaan) mukana paketissa oli marjantuoksuisia tuikkukynttilöitä, jotka ovat kynttiläfriikille aina mieleen :) Muumimamman voimajuoma - mansikka-raparperitee - sekä mansikoilla kuvioitu peltinen teepurkki osuivat paremmin kuin erinomaisesti, syksyn myötä olen alkanut taas juomaan teetä enemmänkin. Paketissa oli myös ranskalaista mansikkahilloa, jota kaavailin hieman croisanttien pariksi. Mies ja poika kerkesivät jo puurossa testaamaan ja hyvää kuulemma oli :) Kaakaojauhe on minulla todellinen kulutustavara ja tulee aina tarpeeseen. Paketin mukana tulleisiin piirakkaohjeisiin sopivat hyvin valmiit piirakkapohja-ainekset, leivinjauhe sekä paistosvuoat. 

Parikseni paljastui Nina Humbuugi-blogista. Todella isot kiitokset ihanista paketeista, ovat todella piristäneet arkea ja sisältäneet paljon sekä hyödyllistä että hauskaa ja yllättävää :) Itse lähettelin paketteja Ayalle Ayalandiaan, toivottavasti ovat olleet mieleisiä!

4 kommenttia:

  1. Kivannäköinen paketti. :) Tuo piirakkapohja-ainespaketti on kyl kätevä, sain sellaisen edellisellä kierroksella. :) Itsekin lähetin omalle parilleni tuon Nuhanenän kaakaon reseptin ja pitäisi itsekin tehdä. :)

    VastaaPoista
  2. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D Kivan paketin olet saanut jälleen !
    Mitähän kivaa saamme siitä tehtynä 'makustella'? Paranemisia !

    VastaaPoista
  3. Tuo mansikkapurkki jotenkin iski meikäläiseen - kaunis.

    VastaaPoista